SEO Optimizacija Google

SEO optimizacija 051

Sve o postupku SEO optimizacije možete pronaći na raznim web stranicama i kada dobro pročitate izgleda vam vrlo jednostavno. Ali nije baš tako. To je posao koji zahtijeva jako puno znanja i godine iskustva. Evo nekoliko bitnih elemenata optimizacije.

Ključne riječi

Svaka uspješna SEO optimizacija temelji se na dobro isplaniranim ključnim riječima. Kod planiranja ključnih riječi obično koristimo više alata, a jedan od njih je Google Keyword tool.

Naslovi i tekst

Kod definicije naslova i teksta nastojte glavne ključne riječi uključiti u naslove i opis stranice. Ako je moguće, neka te riječi budu prve u naslovu i opisu. Ovim parametrima algoritmi tražilica daju veliku pozornost.

Umetanje linkova

Preporučuje se korištenje internih linkova, a to je međusobno povezivanje sadržaja na vašim web stranicama. Također je poželjno postavljanja vanjskih linkova na druge domene i njihov web sadržaj.
seo web dizajn rijeka 051

Cijena SEO optimizacije Top 10

Seo nije moguće napraviti u par dana. Radi se mjesecima a ranking stranica prati se konstantno. O ovome ovisi i cijena optimizacije. Pogledajte tablicu cijena:
Paketi SEO optimizacijeCijena
3 mjeseca optimizacije i praćenja pozicije300.00 kn
6 mjeseci – praćenje pozicije i konkurencije500.00 kn
12 mjeseci konstantne optimizacije uz tromjesečni izvještaj899.00 kn
optimizacija za tražilice
SEO optimizacija Top 10
klikni na slike i pogledaj seo rezultate

Pošaljite zahtjev za SEO optimizaciju

odaberite opciju optimizacije prema vašim potrebama i mogućnosti.