Izrada 6 Web Stranica

Home > Izrada 3 web stranice

Izrada do 6 Web Stranica

Izrada 6 web stranica najpopularniji je paket u našoj ponudi. Responzivan i funkcionalan web dizajn, besplatan hosting, SEO optimizacija, održavanje, podrška te prihvatljiva cijena izrade od 699.00 kn

Web Dizajn

Dizajn web stranica možete u potpunosti prepustiti nama ili predložiti neki primjer dizajna koji se vama sviđa. Od vas se očekuje da pripremite materijal za stranice (tekstovi, slike) kao i kratki opis djelatnosti ili usluga koje pružate. Dizajn web stranica je “responzivan” tj. prilagođen za sve uređaje desktop, tablet i mobitel.

Besplatan Hosting

Vaš web paket 6 web stranica smještamo na najbrži hrvatski data centar! 2 GB SSD diska, PHP verzije do 7.3, SSL certifikat, e-mail adrese neograničeno… Za vas, hosting je besplatan 1 godinu.

Besplatana SEO Optimizacija

Optimizacija sadržaja stranice do 5 ključnih riječi, postavljanje do 5 linkova, analiza i praćenje pozicije na tražilici po ključnim riječima u trajanju od 90 dana, naravno.., kako smo rekli, besplatno. Pogledajte našu SEO optimizaciju Top 10

Održavanje web stranice

90 dana besplatnog održavanja web stranica. Backup kompletne web stranice, dnevni ili tjedni (prema potrebi) backup baze podataka, održavanje zaštite od virusa, malware-a, hakiranja i brzine učitavanja stranice.

Podrška i savjeti

Od nas imate punu tehničku podršku i savjete 24-7-90 za sve probleme i nejasnoće. Podrška je u trajanju od 90 dan, a možete je zatražiti telefonom 099 428 1808 ili email-om.
web stranice

Cijena dodatnih opcija

Cijena opcija u tablici primjenjive su samo kod izrada stranice ovog web paketa.
Dodatne opcijeCijena
Dodavanje podstranica60.00 kn/1 podstranica
Godišnje održavanje (nadoplata)375.00 kn
SEO 6 mjeseci (nadoplata)250.00 kn
SEO 1 god. (nadoplata)600.00 kn

Koliko traje izrada stranice Web Paket - 699

Trajanje izrada stranice (Web Paket) prosječno nije duže od 7 do 10 dana. Iskreno rečeno, iz iskustva znamo da to traje i do 30 dana, a ponekad i više. Nećete vjerovati ali razlog tome su klijenti i njihova obaveza prikupljanja i dostava materijala za web stranice. Rijetko kada stignu u dogovoreno vrijeme. U takvim situacijama prelazimo na izradu stranica za sljedećeg klijenta, a posljedica je vremenski pomak, tj. produženje roka trajanja za dovršenje prvog web projekta.
Osigurajte svoje ulaganje u vašu web stranicu, razmislite o godišnjoj ponuditi za podršku i održavanje nakon pokretanja web stranice. Konstantna podrška, savjeti i planovi sigurno će vam pomoći promidžbi vašeg poslovanja.
Primjer 6 web stranica i web stranice sa dodatnim opcijama.

Zatražite ponudu za izradu web stranice

najpopularnijeg web paketa izrada stranice – Web Dizajn 051
Scroll to Top