izrada web stranica dizajn Rijeka
Web Dizajn Rijeka

izrada web stranica

Radimo moderan dizajn web stranica, web shopa visoke kvalitete i sigurnosti. Svaki projekt planiramo zajedno s vama.

CMS Sutav

Jednostavno i brzo samostalno održavanje, dodavanje i mijenjanje sadržaja na web stranicama smanjuje naknadne troškove.

Responsive

Web stranice prilagođene su za sve uređaje (desktop, tablet, mobitel) velike brzine učitavanja, testirane sa PageSpeed i GTmetrix alatima.

Sigurnosna Zaštita

U svaki projekt instalirana je antivirusna, spam i antihacker zaštita te auto backup baze podataka i cijelog projekta. Sigurnost na razini od 100%

Core Web Vitalis

Google algoritam uvodi ključne vitalne podatke ( LCP, FID, CLS ) za rangiranje web stranica u svibnju 2021. Web Vitalis optimizaciju radimo na Vaš zahtjev.

NOVO

Izrada Web Stranica - Step by Step

Zatražite Ponudu

Pošaljite nam upit za izradu s osnovnim informacijama ili nas nazovite. Nakon toga poslat ćemo vam ponudu. Ako istu prihvatite dogovaramo se za dostavu potrebnog materijala.
Direction Arrows
1

Dostavite Materijal

Potrebno je da nam pošaljete sav materijal koji imate za izradu web stranica (tekstove, slike i druge potrebne datoteke). Ako vam nešto nije jasno, mi smo tu, samo nas nazovite.
Direction Arrows
2

Proces Izrade

Kad smo prikupili materijal krećemo u izradu i dizajn stranice. Trajanje izrade ovisi o veličini projekta, a obično je to 15 dana za manje, a do 60 dana za velike projekte.
Direction Arrows
3

Web Stranica OnLine

Prije puštanja web stranice online, prezentiramo vam istu radi eventualnih izmjena i dorade. Kad prihvatite i odobrite dizajn, objavljujemo vašu web stranicu.
Go OnLine
optimizacija web stranica

Cijena

To je prvo pitanje svakog klijenta.

Sasvim je normalno, a pogotovo u vrijeme krize izazvane pandemijom Covid-19 virusa da svatko želi znati koliki će mu biti troškovi za izradu web stranica. Pokušat ćemo Vam odgovoriti na to pitanje…

Već smo vam ( FQA ) ukratko objasnili načine formiranja cijene za izradu internet stranica i ostalih web projekata. Cijena je za svaki projekt različita jer ovisi o veličini stranica i raznim tehničkim i programskim zahtjevima klijenta, ali evo ipak okvirnog cjenika s osnovnim, startnim cijenama za neke pakete web stranica.

Odlučili ste se za Web Stranicu ?
... ako jeste ili ste možda još uvijek neodlučni, kontaktirajte nas i dobit ćete odgovore na sva Vaša pitanja.
Imate dvije mogućnosti:
Kontak formom ili nas jednostavno nazovite.

zatražite ponudu

za izradu
web stranice

Želite saznati više?
Slobodno pitajte, odgovaramo u kratkom roku

zatražite ponudu

za izradu
web shopa

Želite saznati više?
Slobodno pitajte, odgovaramo u kratkom roku