...

Izrada Web Stranica

Povoljna cijena

Besplatan hosting i održavanje (za prvu godinu.)
Vrijeme izrade web stranica do 7 do15 dana.

Izrada Internet Stranica

Prvi korak u izradi WordPress web stranice je odabir teme. Ovo je važna odluka jer će odrediti izgled i dojam stranice. Važno je provjeriti je li tema koju odaberete kompatibilna s verzijom WordPressa koju koristite. Nakon što odaberete temu, možete je početi prilagođavati kako bi odgovarala potrebama vaše stranice.

Sljedeći korak je dodavanje sadržaja (ažuriranje web stranica) na vašu stranicu. WordPress nudi uređivač stranica jednostavan za korištenje koji vam omogućuje brzo i jednostavno dodavanje teksta, slika i drugog sadržaja na stranicu. Važno je razmisliti o izgledu stranice i načinu na koji će sadržaj biti predstavljen.

Nakon što je sadržaj dodan, vrijeme je za dodavanje dodataka i widgeta. Dodaci mogu dodati dodatnu funkcionalnost stranici, dok widgeti mogu pružiti korisne informacije ili usluge posjetiteljima. Važno je odvojiti vrijeme za odabir dodataka i widgeta koji su kompatibilni s temom i verzijom WordPressa koju koristite.

web dizajn izrada web stranica

Uključeno u izradu

1. Pouzdan i brz Hosting:
 SSD hosting visokih resursa i performansi. Podrška (eng. “support”) 24/7, Uptime 99,9%.

2. Izrada Stranice:
WordPress i PRO dodaci  sa svim potrebnim blokovima, tekst, slike, kontakt forma, vanjski linkovi itd, ovisno o djelatnosti kojom se bavite.

3. SSL Certifikat:
Stranice su zaštićene SSL protokolom.

4. SEO Optimizacija:
Osnovna optimizacija za tražilice, definiranje tagova, ključnih riječi, priprema za Google tražilicu, prijava na Google Search Console.

5. Cache Stranice:
Postavljanje Fastest Cach dodatka kako bi se stranica otvarala unutar preporučenih performansi. Licenca za cache dodatak uračunata je u cijenu izrade.

6. Indeks:
Indeksiranje stranica i dodavanje “site mape” u Search Console.

7. Optimizacija Slika:
Sve poslane fotografije obrađuju se u smislu veličine i rezolucije što pozitivno utječe na brzinu stranice (page speed).

8. Email Akaunti:
Otvaranje i podešavanje email računa s sufiksom Vaše domene.

9. Socijalne Mreže:
Stranica se povezuje s društvenim mrežama, Facebook, Twitter, Instagram…

10. GDPR:
Box potvrde za EU pravila o zaštiti osobnih podataka u formi kontakta. Polja unosa prilagođena prema Vašim potrebama. Forma je zaštićena sa Google reCAPTCHA.

11. Održavanje Stranica:
Nadogradnje dodataka i tema spriječava rušenja stranice. Obavezno radimo backup te manje promjene sadržaja na stranicama. Stalna kontrola Uptime web stranice. Prvu godinu besplatno.

12. Podrška 24/7/365
Ako se pojavi bilo kakav problem sa stranicom, rješavam ga urgentno u bilo koje doba dana.

Kolika je cijena izrade web stranice?

Kad se razmišlja o izradi web stranica, vlasnici malih tvrtki, blogeri i drugi mogu se suočiti s pitanjem: Kolika je cijena izrade web stranice? Na sreću, postoji mnogo načina da se odredi ovaj trošak pa ćemo pokušati otkriti koje su to opcije.

Prvo, postoje različiti načini na koji se može izraditi web stranica. Web dizajneri i dizajneri interakcija mogu se angažirati za izradu stranice, a postoje i platforme za izradu web stranica koje vam omogućuju da sami izradite stranicu. Ova metoda može biti najjeftinija, ali može biti i vrlo zastrašujuća za one koji nemaju znanja o web dizajnu.

Kada se angažira web dizajner, troškovi izrade web stranica mogu varirati ovisno o tome koliko je složena stranica koju želite. Ovisno o tome koliko stranica treba izraditi, vrsti sadržaja i dodatnih značajki, cijena može biti od nekoliko stotina do nekoliko tisuća dolara.

Ako se odlučite angažirati agenciju za izradu web stranica, troškovi mogu veći, jer će agencija imati više zaposlenika i značajke koje će vam pružiti. Agencije također obično nude post-proizvodne usluge, kao što su održavanje i promocija, što može dodatno povećati cijenu.

Postoje i drugi načini za ocjenjivanje troškova izrade web stranica. Web dizajneri često nude mjesečne planove koji vam omogućuju da plaćate mjesečnu naknadu koja uključuje izradu i održavanje web stranice. To može biti dobar način da se smanje troškovi izrade web stranica, ali obično se uključuju i veći troškovi u budućnosti.

U svakom slučaju, izrada web stranice može biti prilično skupa, pa je važno da se uvijek istraže svi mogući načini i da se troškovi pažljivo preračunaju. Uvijek budite sigurni da ste odabrali najbolji način za izradu svoje web stranice, kako biste osigurali da će sve biti uspješno i učinkovito.

Web Dizajn Rijeka u ponudi ima izradu web stranica po cijeni već od 110,00 € . Pogledaj cjenik.

 

wordpress dodaci plugins uz koje možete izraditi prekrasne web stranice

Dio alata koji se koristie za izradu internet stranica:

- WordPress platforma
- wordpress dodaci - pro (download):
- woocommerce dodaci - pro (download):
- Elementor Template Kit(download):

Odlučili ste se za Web Stranicu ?

... ako jeste ili ste možda još uvijek neodlučni, kontaktirajte nas i dobit ćete odgovore na sva Vaša pitanja.
Imate dvije mogućnosti:
Kontak formom ili nas jednostavno nazovite.

samo pitajte

Ovdje smo
da vam odgovorimo

Želite saznati više?
Slobodno pitajte, odgovaramo u kratkom roku

zatražite ponudu

za izradu
web stranice

Želite saznati više?
Slobodno pitajte, odgovaramo u kratkom roku

zatražite ponudu

za izradu
web shopa

Želite saznati više?
Slobodno pitajte, odgovaramo u kratkom roku